ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πούλησε το μετάλλιο του για να αγοράσει κοκαΐνη!

Η αποκάλυψη πρώην παίκτη της Σάο Πάολο

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο 36χρονος Βραζιλιάνος Φλάβιο Ντονιζέτε, ο οποίος τόνισε ότι στο παρελθόν πούλησε το μετάλλιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τη Σάο Πάολο, που κέρδισε το 2005 σε ηλικία 21 ετών, για να αγοράσει κοκαΐνη.

Τότε, ο 21χρονος Ντονιζέτε κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη Σάο Πάολο στην Ιαπωνία. Μπορεί να μην αγωνίστηκε, αλλά έβαλε στο στήθος το χρυσό μετάλλιο, το οποίο πούλησε μερικά χρόνια αργότερα.

Και το έκανε για ν’ αγοράσει ναρκωτικά! Σήμερα, στα 36 του, ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε ότι με τα χρήματα που πήρε για να δώσει το μετάλλιο, αγόρασε κοκαΐνη. «Μέσα σε δύο μέρες την είχα χρησιμοποιήσει όλη. O εθισμός με είχε κυριεύσει. Κάθε φορά και πιο δυνατός. Όσο πιο πολλά λεφτά είχα, τόση περισσότερη ήθελα».

Έχασε πολλά ο Ντονιζέτε, όχι όμως και την οικογένειά του. Σήμερα μένει στο Σάο Πάολο, έχει απεξαρτηθεί και δουλεύει ως κηπουρός. «Αν με ρωτήσεις για τι μετανιώνω περισσότερο, είναι που δοκίμασα κοκαΐνη. Θα το μετανιώνω για την υπόλοιπη ζωή μου. Μού προκάλεσε μεγάλα προβλήματα».

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση