ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
17 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πλαστογράφησαν τεστ κωρονοϊού για να μπουν στο «Μαρακανά»!

Απίστευτο περιστατικό, πριν από το Βραζιλία-Αργεντινή!

Μεγάλος αριθμός ατόμων που εξασφάλισε πρόσκληση για τον τελικό του Copa America μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής προσκόμισε πλαστό τεστ κορονοϊού ώστε να εισέλθει στο γήπεδο!

Αυτός ο τελικός δεν χάνεται! Και όταν μιλάμε για Λατινική Αμερική, τότε πάει ένα βήμα παρακάτω. Ωστόσο μόλις 6.500 φίλαθλοι έχουν προσκληθεί για να δουν τον τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία.

Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν αρνητικό τεστ κορονοϊού πριν από την είσοδο. Ωστόσο, «ένας σημαντικός αριθμός ψεύτικων τεστ PCR εντοπίστηκαν τόσο από την πλευρά της Βραζιλίας, όσο και από αυτή της Αργεντινής. Σε αυτούς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Οι έλεγχοι για την εξασφάλιση της πρόσβασης στον τελικό του Copa America θα είναι εξαιρετικά αυστηροί», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της CONMEBOL, χωρίς πάντως να διευκρινίσει τον αριθμό των πλαστογραφημένων τεστ.

Η παρουσία φιλάθλων απαγορεύθηκε στους πρώτους 27 αγώνες της διοργάνωσης, λόγω της πανδημίας στη Νότια Αμερική, αλλά η CONMEBOL και οι Αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο αποφάσισαν να επιτρέψουν περίπου το 10% της χωρητικότητας του σταδίου.

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση