ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Ρομπίνιο δήλωσε αθώος και τα έβαλε με τον… φεμινισμό

Απασφάλισε ο Βραζιλιάνος μετά την καταδίκη του

Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε εννιαετή φυλάκιση για υπόθεση ομαδικού βιασμού μιας νεαρής Αλβανίδας το 2013 και η Σάντος έσπευσε να τον αποδεσμεύσει. Ο Βραζιλιάνος άλλοτε διεθνής επιθετικός εξακολουθεί να δηλώνει αθώος και τα έβαλε με τον… φεμινισμό.

«Είμαι αθώος. Δεν έκανα σεξ μαζί της. Είχαμε μια συνάντηση, ήμασταν μαζί για κάποια λεπτά, αλλά δεν υπήρξε ερωτική επαφή. Όταν έφυγα από το χώρο, κάποιοι άλλοι έμειναν μαζί της, από όσο ξέρω με τη δική της συγκατάθεση. Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους τους, αλλά εγώ ξέρω ότι δεν της έκανα τίποτα που δεν ήθελε», ισχυρίστηκε ο Ρομπίνιο.

Στη συνέχεια τα έβαλε με το φεμινιστικό κίνημα! «Δυστυχώς υπάρχει αυτό το κίνημα. Κάποιες γυναίκες, που συχνά δεν είναι καν γυναίκες, επιτίθενται στους άνδρες. Δεν μπορείς να κάνεις ένα κομπλιμέντο σε γυναίκα, γιατί θα θεωρηθεί πως δεν τη σέβεσαι», τόνισε.

Ο 36χρονος άσος θεωρεί πως το μοναδικό λάθος του ήταν η απιστία του. «Το μόνο λάθος μου ήταν πως δεν ήμουν πιστός στη γυναίκα μου. Δεν βίασα όμως κανέναν, ούτε κακοποίησα κανένα νεαρό κορίτσι», δήλωσε.

Η υπόθεση δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει και η έφεση θα αρχίσει να εκδικάζεται τον προσεχή Δεκέμβριο.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση