ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Πασαρέλα πάσχει από πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια!

Σοκάρει η είδηση ότι ο θρυλικός Ντανιέλ Πασαρέλα πάσχει από μία πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια!

Μια σοκαριστική είδηση για τον θρυλικό Ντανιέλ Πασαρέλα φέρνει στο «φως» η ''Ole'' της Αργεντινής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 69χρονος πάσχει από μία πολύπλοκη νευροεκφυλιστική ασθένεια, η οποία του προκαλεί σωματικά προβλήματα και τον κάνει επίσης να μην μπορεί να εντοπίσει τον εαυτό του στο χρόνο και στο χώρο!

Από μία παρόμοια διαδικασία γνωστικής επιδείνωσης, πρέπει να σημειωθεί, βίωσε και ο πατέρας του Αργεντινού θρύλου!

«Δεν είναι πια ο Πασαρέλα που ξέραμε. Τώρα είναι ένας άλλος Ντάνιελ», εξομολογήθηκε ένας από τους στενότερους φίλους του.

Ο Πασαρέλα δεν μπορεί, πλέον, να μείνει μόνος στο σπίτι, ενώ συνοδεύεται πάντα στις κοντινές εξόδους του, αφού μπορεί σε μια στιγμή να ξεχάσει ή να χάσει τον προσανατολισμό σου. Προφανέστατα, όπως παραδέχεται και το οικογενειακό του περιβάλλον, δεν μπορεί πια να ασχολείται με την προπονητική. Παραμένει, άλλωστε, ανενεργός από το 2013, όταν έφυγε από την προεδρία της Ρίβερ μετά τον οδυνηρό υποβιβασμό της αγαπημένης του ομάδας, ενώ η τελευταία του φορά σε πάγκο ήταν επίσης στη Ρίβερ, τη σεζόν 2006-2007.

Θυμίζουμε, ο παλαίμαχος στόπερ είναι ο μοναδικός Αργεντινός, που συμμετείχε και στις δύο ομάδες, που κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1978 και το 1986! Το περιοδικό World Soccer έχει συμπεριλάβει τον Πασαρέλα στους 100 καλύτερους ποδοσφαιριστές του 20ού αιώνα.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση