ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντε Πολ: «Είμαστε η καλύτερη εθνική ομάδα που είχε ποτέ η Αργεντινή»

Για την κατάκτηση του Μουντιάλ μίλησε ο Ροντρίγκο Ντε Πολ

Βασικότατο στέλεχος της εθνικής Αργεντινής που στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα γήπεδα του Κατάρ, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ μίλησε σε Μέσο της χώρας του, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι ως την καλύτερη όλων των εποχών!

«Συγχωρέστε με όλοι, αλλά είμαστε η καλύτερη εθνική ομάδα που είχε ποτέ η Αργεντινή», ανέφερε αρχικά, αιτιολογώντας τα λεγόμενά του.
«Δεν το λέω από εγωισμό, κάθε άλλο. Νομίζω η εθνική είχε καλύτερους παίκτες από εμάς στο παρελθόν, αλλά σαν ομάδα κερδίσαμε όλους τους πρωταθλητές: την τελευταία ομάδα που κέρδισε το Copa America (Βραζιλία), την πρωταθλήτρια Ευρώπης (Ιταλία) αλλά και την προηγούμενη παγκόσμια πρωταθλήτρια (Γαλλία)».

Στη συνέχεια, ο 28χρονος μέσος μίλησε για το πώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, λέγοντας: «Πολλοί στη θέση μου δεν θα προσπαθούσαν καν, γιατί ήταν πολύ δύσκολο. Οι πιθανότητες κατά 80% ήταν ότι θα έχανα ολόκληρο το τουρνουά εφόσον ρίσκαρα. Αλλά τελικά το έκανα, σκέφτηκα επίσης ότι ίσως αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι σε Μουντιάλ.

Όταν δοκίμασα το πόδι μου φοβήθηκα τον τραυματισμό. Έτρεξα πρώτα με λίγο φόβο και μετά αποφάσισα πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και άρχισα να επιταχύνω, δεν τραυματίστηκα και μετά πήγα και ενημέρωσα τον προπονητή. Η αβεβαιότητα ήταν αυτό που με σκότωνε, γιατί δεν ήξερα τι θα συμβεί».

Πηγή: sport-fm.gr

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση