ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
30° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Μαραντόνα: To teaser της σειράς για τη ζωή του (vid)

Σύντομα στη μικρή οθόνη η σειρά/ντοκιμαντέρ για τον θρύλο

H βιογραφική σειρά/ντοκιμαντέρ του Amazon Prime Video για τον Ντιέγκο Μαραντόνα με τίτλο «Maradona: Blessed Dream» (ή στη γλώσσα του «Maradona: sueno bendito») έρχεται σύντομα στις οθόνες μας.

Η σειρά, που έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο και σύντομα τελειώνει και ο δεύτερος, καταγράφει την πορεία του θρύλου του ποδοσφαίρου από τις φτωχογειτονιές της Αργεντινής μέχρι την κορυφή του κόσμου και τις αυτοκαταστροφικές του τάσεις.

Η σκηνοθεσία είναι του Alexander Aimetta, με τους Juan Palomino, Nazareno Casero, Nicolas Goldschmidt, Juliet Cardinali, Laura Esquivel, Mercedes Μoran, Peter lanzani, Leonardo Sbaraglia, Marcelo Mazzarello και Pepe Monje να πρωταγωνιστούν.

Οι Palomino, Casero και Goldschmidt θα είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα υποδυθούν τον Μαραντόνα σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής του.
Συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα της σειράς δεν υπάρχει. Αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή και τα γυρίσματα είχαν αρχίσει πολύ πριν το θάνατο του Μαραντόνα, ωστόσο η πανδημία πήγε πίσω το όλο πρότζεκτ και μεσολάβησε η είδηση της απώλειας του σπουδαίου ποδοσφαιριστή το Νοέμβριο.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση