ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαραντόνα: Η καρδιά του ζύγιζε διπλάσιο από το φυσιολογικό

Σε απόγνωση ο γιατρός του...

24sports team

info@24sports.com.cy

Αίσθηση προκαλούν τα πρώτα στοιχεία των ερευνών για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με τα οποία η καρδιά του ζύγιζε 500 γραμμάρια. Δηλαδή είχε σχεδόν το διπλάσιο βάρος από το κανονικό!

Συγκεκριμένα προκαταρκτική αυτοψία έδειξε ότι ο θάνατος του Μαραντόνα προήλθε από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια, με διατατική μυοκαρδιοπάθεια, ως αποτέλεσμα των προβλημάτων στην καρδιά του.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η καρδιά του Μαραντόνα ζύγιζε 500 γραμμάρια, δηλαδή περίπου το διπλάσιο το φυσιολογικό βάρος.

Μένει να φανεί αν αυτό προκλήθηκε από την κακή ζωή που έκανε επί δεκαετίες ο Μαραντόνα και αναφερόμαστε φυσικά σε χρήση ουσιών, αλκοόλ, αλλά και κακής διατροφής, με μεγάλες αυξομειώσεις βάρους.

Εξάλλου, την Τετάρτη (2/12) αναμένεται να εξεταστεί δείγμα των ούρων και του αίματός του, κάτι που θα δείξει αν ο Αργεντινός είχε κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ πριν τον θάνατό του.

Στο μεταξύ ο Λεοπόλδο Λούκε λυγίζει. Ο προσωπικός γιατρός και φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα ξεσπά, μην μπορώντας να πιστέψει τις κατηγορίες σε βάρος του για αμέλεια, που προκάλεσε τον θάνατο του κορυφαίου Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Sportime.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση