ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόπα Αμέρικα: Ο λόγος της αποβολής του Λιονέλ Μέσι

Τι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος

Θέμα συζήτησης έγινε η κόκκινη κάρτα την οποίαν ο Λιονέλ Μέσι αντίκρισε στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα, με την Αργεντινή να αντιμετωπίζει την κάτοχο του τροπαίου Χιλή και να επικρατεί με 2-0. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αποβλήθηκε μόλις στο 37ο λεπτό μαζί με τον Γκάρι Μέντεζ με τον τηλεοπτικό φακό να αναδεικνύει τον δεύτερο ως προβοκάτορα, σπρώχνοντας τον Αργεντινό με το κεφάλι του στο στήθος.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια αντίδραση από πλευράς του Λιονέλ Μέσι, δεν εντοπίστηκε κάποιο σημείο το οποίο να είναι τόσο σοβαρό ώστε να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, γεγονός το οποίο έφερε την αντίδρασή του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Φως στην όλη υπόθεση ρίχνει η Mundo Deportivo η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τα όσα ο διαιτητής κατέγραψε στο φύλλο αγώνος, προκειμένου να αιτιολογήσει την απόφασή του να αποβάλει και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τον Μάριο Ντίαζ δε Βιβάρ, δεν είχε άλλη επιλογή από του να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Αργεντινό λόγω δυνατού χτυπήματος με τον ώμο προς τον αντίπαλό του με τη μπάλα μακριά από το πεδίο διεκδίκησής της.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X