ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καυτές κόντρες στην Αργεντινή με σούπερ αποδόσεις και αμέτρητες επιλογές μόνο στην Megabet Plus

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Δύο αναμετρήσεις με ενδιαφέρον για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Αργεντινή στο κουπόνι του στοιχήματος, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ουρακάν – Νιούελς, η επιλογή για νίκη της Ουρακάν δίνει 2.75, ενώ για νίκη της Νιούελς δίνει 2.85. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 2.65. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 3.15, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.30. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.51.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΟΥΡΑΚΑΝ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αρχεντίνος – Ντεφένσα, η επιλογή για νίκη της Αρχεντίνος δίνει 1.87, ενώ για νίκη της Ντεφένσα δίνει 3.90. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.35. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.66. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

 

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση