ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατρός Μαραντόνα: «Δεν ήταν επείγουσα ανάγκη, συμφώνησε να έρθει στην κλινική»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα μείνει σίγουρα τρεις ημέρες στο νοσοκομείο

Ο προσωπικός γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με δηλώσεις του χαρακτήρισε όχι κρίσιμη την κατάσταση του θρύλου της Αργεντινής ενώ υπογράμμισε πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε με την συναίνεση του.

«Είδαμε πως στα αποτελέσματα των εξετάσεων οι τιμές ήταν μικρότερες από τις προβλεπόμενες και έτσι τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο Ντιέγκο δεν είναι... εύκολος άνθρωπος πιστέψτε με, μου είχε πει πως δεν θέλει ούτε να με δει. Τον βλέπω ως έναν ασθενή που θέλει να δει τον εαυτό του να είναι καλύτερα. Έφτασε στα 60 και πρέπει να τον βοηθήσω. Πήρε τις αποφάσεις του, είναι στο νοσοκομείο γιατί το ήθελε να έρθει. Στην αρχή είπε όχι αλλά μετά δέχθηκε» είπε αρχικά ο Λεοπόλδο Λούκε και πρόσθεσε:

«Δεν είναι επείγουσα κατάσταση, πρέπει να γίνει καλά. Είναι εδώ με αμοιβαία συμφωνία, δεν έπαθε εγκεφαλικό. Οι μέρες που θα μείνει μέσα είναι κάτι που θα το δούμε, αλλά επειδή έχει έλλειψη υγρών θα μείνει για τουλάχιστον τρεις μέρες στο νοσοκομείο. Όταν του είπα πως πρέπει να μπει στο νοσοκομείο, μου είπε από την Κυριακή. Όταν ο Ντιέγκο δεν είναι καλά, δεν θέλει να δεχθεί βοήθεια και πρέπει να τον αναγκάσεις να το δεχθεί. Δεν θα μεταβεί σε κέντρο αποξάρτησης, δεν υπάρχει θέμα. Θα δούμε τις νέες εξετάσεις και θα αποφασίσουμε τι θα πράξουμε».

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα μείνει σίγουρα τρεις ημέρες στο νοσοκομείο Ιπένσα στην Λα Πλάτα και δεν αναμένεται να μεταβεί σε άλλη κλινική όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση