ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γενέθλια σε καραντίνα για τον Μαραντόνα

Δεν θα γιορτάσει τα 60 όπως θα ήθελε

Σε πολύ στενό κύκλο θα γιορτάσει την Παρασκευή ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα 60 χρόνια. Ο λόγος είναι πως πρόσφατα ήρθε σε επαφή με άτομο που παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού και έτσι ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου παραμένει σε αυξημένη επιτήρηση.

Άλλωστε η υγεία του είναι αρκετά επιβαρυμένη από τις καταχρήσεις του παρελθόντος και στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα.

Την περασμένη Τρίτη (27/10), ο θεράπων ιατρός του Μαραντόνα, ανακοίνωσε πως ο Ντιέγκο θα τεθεί σε απομόνωση, κάτι που δεν καθιστά βέβαιο πως θα μπορέσει να γιορτάσει τα γενεθλια του, μαζί με τα πέντε παιδιά και τον εγγονό του.

Ο Μαραντόνα ζει στο Μπράντσεν, στα νότια του Μπουένος Άιρες και το σπίτι του, που περιβάλλεται από πάρκο, ενώ διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου, πισίνα και το παραδοσιακό για τους Αργεντινούς, μπάρμπεκιου, απέχει μόλις 10 λεπτά από το προπονητικό κέντρο της Χιμνάσια Λα Πλάτα, όπου εργάζεται ως προπονητής.

Μία από τις κόρες του, η Ζάνα, καλλιεργεί εκεί έναν βιολογικό κήπο λαχανικών, έτσι ώστε ο πατέρας της να μπορεί να τρώει υγιεινά. Εκτός από την προπόνηση, η ζωή του Μαραντόνα, χαρακτηρίζεται από καθημερινές ασκήσεις που προετοιμάζει ο γιατρός του και ο προσωπικός προπονητής του.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση