ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερευνώνται άλλα τρία άτομα για τον θάνατο του Μαραντόνα

Οι έρευνες συνεχίζονται απτόητες

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως έκανε γνωστό το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, στην έρευνα του γενικού εισαγγελέα προστέθηκαν από χθες, ο ψυχολόγος Κάρλος Ντίας, ο οποίος παρακολούθησε τον διάσημο παίκτη τους τελευταίους μήνες της ζωής του, καθώς και δύο νοσηλευτές, η Νταιάνα Γκισέλα Μαδρίτ και ο Ρικάρντο Αλμιρόν. Υπενθυμίζεται πως διερευνάται ακόμα η εμπλοκή του νευροχειρουργού Λεόπολδο Λούκε και της ψυχιάτρου Αγκουστίνα Κοσάκοφ.

Σχετικά με τον ψυχολόγο Ντίας, η εισαγγελία λέει ότι έχει αποδείξεις ότι από τον περασμένο Οκτώβριο είχε σημαντικό ρόλο στη φροντίδα του Μαραντόνα. Η έρευνα των νοσηλευτών συνδέεται με το γεγονός ότι, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας, θα μπορούσαν να είχαν παρατηρήσει την κατάσταση που οδήγησε στο θάνατό του Μαραντόνα στις 25 Νοεμβρίου. Η εισαγγελία δεν αποκλείει επίσης την έρευνα και άλλων, καθώς συλλέγονται στοιχεία, ίσως μάλιστα κληθεί και η μαγείρισσα, αν και η εισαγγελία δεν υποψιάζεται ότι φέρει κάποια ευθύνη.

Επίσης ζητήθηκε το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων του Μαραντόνα, τα οποία πήραν από το σπίτι του την ημέρα του θανάτου του. Μέχρι στιγμής, πολλές κλήσεις προέρχονται από τα κινητά τηλέφωνα των Λούκε και Κοσάκοφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση