ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκπληξη με Ντε Ρόσι ψάχνει η Μπόκα Τζούνιορς

Μετά από 18χρόνια ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ολοκληρώνει την θητεία του στην Ρόμα, με το μέλλον του να βρίσκεται μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής

Η συνεργασία της Ρόμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι ολοκληρώνεται! Ο Ιταλός χαφ στα 35 του και εκεί που όλοι περίμεναν πως θα παραμείνει μέχρι τέλους στην Ρώμη αποχωρεί από τον αγαπημένο του σύλλογο. Η ανανέωση στο συμβόλαιο του δεν ήρθε ποτέ, οι φίλοι του συλλόγου τα έχουν με την διοίκηση και εκείνος κοιτά το μέλλον του.

Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε, καθώς ο Ντε Ρόσι για την ώρα παρουσιάζεται ανοιχτός σε κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση. Πάνω σε αυτές τις διαθέσεις πατούν και οι άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιος. Ο σύλλογος από την Αργεντινή επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να υπάρξει άμεση συνεργασία.

Ο Μπουρδίσο κινεί τις επαφές για Ντε Ρόσι

«Ο Μπουρδίσο δουλεύει για να τον φέρει στην Μπόκα. Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις. Ο Ντε Ρόσι είναι φίλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας (υπήρξε συμπαίκτης με τον Μπουρδίσο στη Ρόμα) κι αυτό μπορεί να βοηθήσει». Οι παραπάνω δηλώσεις του γραμματέα της διοίκησης της Μπόκα προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους του συλλόγου.

Η εμπειρία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι μπορεί να δώσει πολλά στον σύλλογο από την Αργεντινή. Το «αγκάθι ωστόσο της υπόθεσης είναι άλλο από την σύζυγο του Ιταλού, Σάρα Φελμπερμπάουμ. Η όμορφη σύντροφος του Ιταλού έχει βλέψεις για τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι για την Λατινική Αμερική.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X