ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
28° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

«Έφτιαχναν» το ιατρικό ιστορικό του Μαραντόνα!

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατό του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην υπόθεση της έρευνας για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, αφού ηχητικά ντοκουμέντα δείχνουν πως ο γιατρός του, Λεοπόλδο Λούκε, ήθελε να «φτιάξει» ένα ιατρικό ιστορικό προκειμένου να αποφύγει την νεκροψία.

Το «Infobae» έδωσε την δημοσιότητα νέα ηχητικά ντοκουμέντα αλλά και μηνύματα ανάμεσα στον Λεοπόλδο Λούκε, τον Νίκολας Ταφαρέλ που ήταν ο κινησιολόγος του Μαραντόνα αλλά και την Βανέσα Μόρλα που ήταν που υπεύθυνη για τα οικονομικά του Αργεντινού θρύλου.

Σε ένα μήνυμα προς την Μόρλα, επτά μήνες πριν πεθάνει ο Μαραντόνα, ο Λούκε αναφέρει πως θα προετοιμάσει ένα ιατρικό ιατρικό, όπου θα αναφέρεται ως χρόνια αρρώστια ο αλκοολισμός του, προκειμένου να γλιτώσει την νεκροψία σε περίπτωση που πεθάνει ο Αργεντινός άσος, ώστε όλα τα χαρτιά να είναι έτοιμα προκειμένου να μην κατηγορηθεί ή στρέψει πάνω του υποψίες.

Επίσης σε μία άλλη συνομιλία του ο Λούκε τονίζει: «Άσε τον Τσάρλι να του δίνει μαριχουάνα. Αλλά είναι επικίνδυνο για όλους μας». Σε μία συνομιλία του με τον Ταραφέλ τονίζει: «Είπα στον Τσάρλι πως το να αναμειγνύει αλκοόλ με μαριχουάνα και χάπια είναι επικίνδυνο. Αν γίνει κάτι άσχημο, πρέπει κάποιος να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Γιατί θα θέλουν να κάνουν αυτοψία».

Η έρευνα για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζεται και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ σε Αργεντινή και Ισπανία, αναμένονται και νέςς αποκαλύψεις από ηχητικά και συζητήσεις ανάμεσα στους υπόπτους.

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση