ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγαίνει σε ταινία η ζωή του Ροναλντίνιο (vid)

Το τρέιλερ και οι λεπτομέρειες

Το φαινόμενο Ροναλντίνιο δεν καταλαβαίνει από τίποτα… Ο Βραζιλιάνος μάγος της μπάλας έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει τα τελευταία 24ωρα, καθώς τα καλά νέα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Επέστρεψε τις τελευταίες ώρες από την Παραγουάη στο Ρίο – με το προσωπικό αεροπλάνο του προέδρου Μπολσονάρου - όπου γνώρισε την αποθέωση κατά την υποδοχή του στο αεροδρόμιο της χώρας. Όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr τα καλύτερα έπονται… Καθώς λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας του. Ναι σωστά διαβάσατε. Ο «Ρόνι» γύρισε τη ζωή του σε ταινία, την οποία θα παρακολουθήσουμε τους επόμενους μήνες στις κινηματογραφικές αίθουσες και αναμένεται να σπάσουν τα ταμεία.

Ο τίτλος: «Ροναλντίνιο», ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου»! Στο τρέιλερ εκτός από της σκηνές που θυμόμαστε τον Βραζιλιάνο παικταρά να δαμάζει τη στρογγυλή θεά, τον βλέπουμε πιτσιρικά να παίζει ποδόσφαιρο και να μιλάει on camera. «Αυτό που για εσάς είναι δύσκολο, για εμένα είναι εύκολο», λέει με χαμόγελο ο «Ρόνι» και μας εμπνέει για τη συνέχεια…

Σκηνοθέτης της ταινίας και αποκλειστικός παραγωγός είναι ο γνωστός (από την ταινία 300 που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως) Μπέρνι Γκόλντμαν.

Η χρηματοδότηση της ταινίας που έφτασε τα 12 εκατ. έγινε από την Los Angeles Media Fund Jefrey Soros. Eνώ συμμετέχουν στην παραγωγή ο αδελφός του Ροναλντίνιο Ρομπέρτο Ασίς και ο εκπρόσωπος του στην Ευρώπη Ανδρέας Δημητρίου.

Η ταινία – που είναι πιθανόν να συνοδευτεί με άλλη μια μεγάλη έκπληξη στην πορεία – θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, όταν καταλαγιάσει το θέμα της πανδημίας. Και ενώ υπήρξε ενδιαφέρον από το Netflix, τελικά αποφασίστηκε να παραμείνει αυστηρά στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όπου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του ποδοσφαίρου, τους οποίους και θα καθηλώσει.

 

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση