ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτες αποκαλύψεις για Μαραντόνα

«Έπρεπε να μείνει στην εντατική, η καρδιά του λειτουργούσε στο 38%»

Οι αποκαλύψεις όσον αφορά την υγεία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι του και τα λάθη του γιατρού του, συγκλονίζουν και δείχνουν μία σκληρή πραγματικότητα.

Η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» αποκαλύπτει πληροφορίες όσον αφορά το ιατρικό κομμάτι αλλά και τις συνθήκες που επικρατούσαν στο σπίτι του και οι οποίες ήταν ακατάλληλες για έναν άνθρωπο με τα προβλήματα υγείας που είχε.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Μαραντόνα ήταν σε τόσο άσχημη σωματική κατάσταση που έπρεπε να παραμείνει στην εντατική και σε καμία περίπτωση να τον αφήσουν να φύγει από το νοσοκομείο ώστε να πάει στο σπίτι του όπου θα ήταν υπό παρακολούθηση νοσοκόμων. Αλλά κι εδώ η κατάσταση ήταν τραγική μιας και ουσιαστικά οι νοσοκόμες δεν έκαναν και την καλύτερη δουλειά όσον αφορά την παρακολούθηση και φροντίδα του Μαραντόνα.

Η «La Repubblica» μεταφέρει επίσης πληροφορίες από την Αργεντινή που είναι επίσης συγκλονιστικές μιας και σύμφωνα με αυτές η τουαλέτα στο σπίτι του Μαραντόνα δεν λειτουργούσε και στην κατάσταση του δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει μία χημική τουαλέτα.

Επίσης η καρδιά του λειτουργούσε στο 38%, ήταν διπλάσια σε όγκο, ενώ και η πίεση του ήταν υψηλή που δεν αρκούσε μία απλή φαρμακευτική θεραπεία.

Επίσης η Αστυνομία έχει πάρει ως στοιχεία τις συζητήσεις μέσω του WhatsApp, ανάμεσα στις κόρες του Μαραντόνα, Ντάλμα και Τζιανίνα αλλά και στην φυσιοθεραπεύτρια Αγκουστίνα Κοσάκοφ, στις οποίες αναφέρονται στην ανάγκη να έρθει ένας νέος γιατρός που να μπορέσει να βοηθήσει τον Μαραντόνα σε αντίθεση με τον Λεοπόδλο Λούκε.

Επίσης υπάρχουν αναφορές πως η πρώην σύζυγος του Ντιέγκο, Κλαούντια Βιγιαφάνε είπε: «Αν έβλεπες που έχει πεθάνει ο Ντιέγκο, θα πέθαινες κι εσύ».

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση