ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκαλόνι: «Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές, όχι ανίκητοι»

Παραδέχτηκε τη δίκαιη νίκη της Οθρουγουάης

 Ο Λιονέλ Σκαλόνι παραδέχτηκε το δίκαιον της επικράτησης της Ουρουγουάης απέναντι στην Αργεντινή (0-2), η οποία έχασε μετά από 25 σερί ματς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Το ότι είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν μας κάνει ανίκητους. Τους άξιζε η νίκη, χωρίς αμφιβολία. Δεν βρήκαμε ποτέ τον τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να το διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα μας», τόνισε ο προπονητής της Αργεντινής.

«Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Βραζιλία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έδειξε αρκετά σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις. Εδώ χάνεις και κερδίζεις ως ομάδα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δώσεις τα εύσημα στον αντίπαλο. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν θα χάσουμε ποτέ. Δεν είμαστε αξεπέραστοι, το είπα και θα συνεχίσω να το λέω. Ο παίκτης νιώθει υποστήριξη από τη στήριξη του κόσμου, ελπίζω να είναι πάντα έτσι», πρόσθεσε.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση