ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα Ουκρανίας!

Θα ξεκινήσει κανονικά στις 23 Αυγούστου

Επίσημο έγινε το πότε θα κάνει σέντρα το ουκρανικό πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Βαντίμ Γκουτζάιτ. Η αρχή θα γίνει στις 23 Αυγούστου. Παραμονή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας για την Ουκρανία, με τις αναμετρήσεις να γίνονται δίχως κόσμο.

Η Ουκρανία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση από τον Φλεβάρη έπειτα από την επίθεση των Ρώσων. Βέβαια, ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε τον Ιούλιο πως εγκρίνεται η έναρξη του πρωταθλήματος.

«Οι αγώνες θα γίνουν στην εθνική επικράτεια, χωρίς θεατές, με την άδεια των τοπικών στρατιωτικών διοικήσεων και με την υποχρεωτική τήρηση όλων των κανονισμών ασφαλείας», δήλωσε ο υπουργός, με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αντρί Παβέλκο να τονίζει

«Οι περιοχές που επιλέχτηκαν για να γίνουν οι αγώνες είναι αυτές του Λβιβ, του Κιέβου, της Ζακαρπάθιας και του Τερνοπόλ. Αν χρειαστεί οι αγώνες θα διακόπτονται και οι παίκτες, οι προπονητές και τα επιτελεία θα πηγαίνουν γρήγορα στα καταφύγια. Ο ουκρανικός αθλητισμός και η επιθυμία για νίκη σε όλα τα μέτωπα δεν μπορούν να σταματήσουν», ανέφερε ο Βαντίμ Γκουτζάιτ .

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση