ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσέφεριν: Σκάνδαλο με απάτη στο βιογραφικό του!

Εάν έλειπαν θα είχε ακυρωθεί η εκλογή του ως πρόεδρος της UEFA

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η σλοβένικη ιστοσελίδα «prava.si», η οποία εφόσον ισχύει τότε αποτελεί μια… βόμβα στα θεμέλια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν φέρεται να έχει παραποιήσει το βιογραφικό του και να έχει δηλώσει ορισμένα ψευδή στοιχεία σε αυτό. Κάτι που αν γινόταν γνωστό προ ετών και συγκεκριμένα το 2016, τότε δεν θα μπορούσε όχι απλά να εκλεγεί ως πρόεδρος της UEFA αλλά ούτε και να κατέβει ως υποψήφιος.

Στο βιογραφικό του στις επίσημες ιστοσελίδες της NZS και της UEFA, γράφει ότι ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της NK Olimpija/Bezigrad από το 2006 έως το 2011. Ωστόσο, το δημοσίευμα έλαβε τα πρακτικά της Olimpija από το 2006 έως το 2011, στα οποία δεν υπάρχουν το όνομα του Αλεκσάντερ Τσέφεριν σε κανένα επίσημο έγγραφο.

Ο Τσέφεριν έχει επανεκλεγεί εκ νέου πρόεδρος της UEFA αφού δεν υπάρχει άλλο υποψήφιος. Στη θέση αυτή βρίσκεται από το 2016, όταν το διάσημο δίδυμο Πλατινί (UEFA) - Μπλάτερ (FIFA) αποχώρησε λόγω της εμπλοκής τους σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Βέβαια, το «prava.si» δεν είναι το πρώτο Μέσο που αναφέρεται στον Τσέφεριν και εμπλέκει το όνομά του σε διάφορα σκάνδαλα και παρατυπίες, αφού και το «Josimar» από τη Νορβηγία είχε αναφερθεί εκτενώς στον πρόεδρο της UEFA.

Πηγή: sportfm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση