ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Ιταλία οπαδοί της Φέγενορντ παρά την απαγόρευση!

Συναγερμός στη Ρώμη

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρώμη τις τελευταίες ώρες! Ένα γκρουπ οργανωμένων οπαδών της Φέγενορντ έχει φτάσει ήδη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολη, ενώ προσανατολίζεται να πετάξει τα επόμενα 24ωρα για την πρωτεύουσα ώστε να παρευρεθεί στο «Ολίμπικο» για τη ρεβάνς με τη Ρόμα.

Οι οπαδοί της Φέγενορντ είναι προσκεκλημένοι από αυτούς της Νάπολι και αμφότεροι θέλουν να βρεθούν στο «Ολίμπικο». Παρόλα αυτά, υπάρχει απαγόρευση των ιταλικών αρχών προς τους Ολλανδούς υπό τον φόβο των μεγάλων επεισοδίων, κάτι που είχε συμβεί εκ νέου προ ετών.

Υπάρχουν ήδη αρκετές φωτογραφίες με οπαδούς της Φέγενορντ στη Καμπανια, με τον φόβο να εντείνεται ενόψει του παιχνιδιού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ορισμένα ξενοδοχεία στη Ρώμη έχουν αναφέρει κρατήσεις από δεκάδες Ολλανδούς πελάτες, που υποπτεύονται ότι είναι υποστηρικτές της Φέγενορντ, για τις ημέρες πριν από τον αγώνα.

Υπήρξαν επίσης αναφορές για αύξηση των κρατήσεων σε τρένα και πτήσεις προς την Ιταλία από το Ρότερνταμ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση