ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην εθνική Ουαλίας, βάζουν τους παίκτες σε δίκλινα δωμάτια»

Δημοσίευμα της Sun αναφέρει

Η Ουαλία έχει καταφέρει να εξελιχτεί σε... μόνιμο θαμώνα των τελικών φάσεων σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Euro τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως εσωτερικά αντιμετωπίζει θέματα οικονομικής φύσεως.

Όπως αναφέρει η Sun, η Ουαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασε χασούρα 100.000 λιρών για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2022, ενώ για το επόμενο υπάρχουν φόβοι πως θα φτάσει σε επταψήφιο νούμερο!

Έτσι, οι ιθύνοντες της FAW προσπαθούν να... κόψουν από όπου μπορούν, με ένα μέτρο που πήραν να είναι η διαμονή των παικτών σε δίκλινα δωμάτια αντί σε μονόκλινα, όπως συνέβαιεν μέχρι πρότινος.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως οι εργασίες για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της Ομοσπονδίας κοντά στο Κάρντιφ έχουν «παγώσει», την ώρα που οι φίλαθλοι διαμαρτύρονται για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων στα εντός έδρας ματς.

Ενδεικτικά, μόλις 13.000 βρέθηκαν στο πρόσφατο φιλικό με τη Νότια Κορέα.

Συνεπώς, η πρόκριση στο Euro του 2024 στη Γερμανία κρίνεται αναγκαία για να πάρουν ανάσα τα ουαλικά ταμεία, με τους "δράκους" να είναι στο -3 από την πρώτη δυάδα στον όμιλό τους στα προκριματικά αλλά να έχουν και δεύτερη ευκαιράι μέσω των playoffs.

Πηγή: sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση