ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε συμφωνία με Άγιαξ η οικογένεια του Νούρι για αποζημίωση

Μετά από τέσσερα χρόνια, επήλθε οριστική κατάληξη

Η οικογένεια του Αμπντελάκ Νούρι ήρθε σε συμφωνία με τον Άγιαξ για αποζημίωση σχετικά με την κατάρρευσή του σε φιλικό το 2017.

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια, η οικογένεια του Αμπντελάκ Νούρι ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Άγιαξ για την αποζημίωση που έχει λαμβάνειν ο ποδοσφαιριστής και έτσι δεν θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ο Μαροκινής καταγωγής Ολλανδός μέσος είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο σε ένα φιλικό του «Αίαντα» με τη Βέρντερ Βρέμης στις 8 Ιουλίου του 2017 επί αυστριακού εδάφους. Υπέστη, δυστυχώς, μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και μερική παράλυση, κάτι που όπως είχε παραδεχτεί τότε και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, οφειλόταν στην ελλιπή ιατρική φροντίδα που δέχτηκε στα πρώτα λεπτά που κατέρρευσε στο χορτάρι.

Οι επαφές των δύο πλευρών για καιρό δεν είχαν αποφέρει αποτέλεσμα, αλλά τελικά κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την κάλυψη του κόστους ιατρικής φροντίδας στον παίκτη, αλλά και τις οικονομικές απώλειες που προέκυψαν από το πρόβλημα υγείας. Λεπτομέρειες για ποσά δεν έγιναν γνωστά, καθώς οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρες εμπιστευτικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση