ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αναστολή ο προπονητής της Σιόν, αναλαμβάνει χρέη τεχνικού ο πρόεδρος!

Απίθανα πράγματα στην ελβετική ομάδα

Απίστευτα και όμως... αληθινά αυτά που συμβαίνουν στη Σιόν! Ο πρόεδρος της ομάδας, Κριστιάν Κονσταντέν αποφάσισε να αναστείλει τα καθήκοντα του προπονητή και να αναλάβει χρέη τεχνικού ο ίδιος!

Και όλα αυτά γιατί, ο σύλλογος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκατοικώντας με τον ουραγό της βαθμολογίας, Βίντερτουρ, κάτι που δεν μπορούν να ανεχτούν ούτε οι οπαδοί, αλλά ούτε και ο ιδιοκτήτης.

Το γεγονός επιβεβαίωσε η διοίκηση του κλαμπ, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ενώ η αρχή θα γίνει από τον επόμενο αγώνα, αυτόν κόντρα στη Λουγκάνο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελβετίας. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι ασυνήθιστο για τον Κονσταντέν, ο οποίος είναι πολύ ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις και στο παρελθόν.

Ο επί 20 χρόνια πρόεδρος, έχει λύσει τα συμβόλαια εννέα ποδοσφαιριστών, καθώς δεν δέχθηκαν να μειωθεί ο μισθός τους την περίοδο της καραντίνας, ενώ το 2017 τιμωρήθηκε με 14μηνο αποκλεισμό, καθώς επιτέθηκε στον τότε προπονητή του συλλόγου.

Το... παράλογο, πάντως, είναι, πως δεν έχει συμβεί κάτι με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος βρίσκεται στην ελβετική ομάδα εδώ και έξι μήνες.

Πηγή: sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση