ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρουί Κόστα: «Βιαστική η πώληση του Βλαχοδήμου»

Στη βιαστική, όπως τη χαρακτήρισε, πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από την Μπενφίκα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αναφέρθηκε ο Ρουί Κόστα

Στο επίκεντρο της συζήτησης στη Γενική Συνελεύση της Μπενφίκα βρέθηκε η μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος του κλαμπ, Ρουί Κόστα, επρόκειτο για μια βιαστική κίνηση, με τον παλαίμαχο άσο να συμπληρώνει πως έπρεπε να λύσει το πρόβλημα.

«Ο Βλαχοδήμος δεν ήταν έτοιμος να πουληθεί. Ήταν μια κατάσταση βιαστική. Μου φαίνεται περίεργο που ο κόσμος ερχόταν εδώ για να το καταδικάσει και έλεγε κάτι σαν "Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που πουλήθηκε ο Οδυσσέας". Μου φαίνεται παράξενο να λες κάτι τέτοιο και να καταδικάζεις την πώληση. Μου φαίνεται περίεργο να πω ότι δεν του άξιζε να είναι στην Μπενφίκα αλλά να το καταδικάσω. Η κατάσταση του Οδυσσέα ήταν βιαστική. Δεν ήταν προγραμματισμένη. Εκείνη η στιγμή έφτασε, ανάμεσα στο να έχω ένα πρόβλημα και να λύσω ένα πρόβλημα. Εγώ ήθελα να το λύσω», ανέφερε ο Ρουί Κόστα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση