ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρονάλντο με κελεμπία (vid)

Έδωσε το σύνθημα για τους εορτασμούς της εθνικής επετείου του κράτους της Μέσης Ανατολής

Απόλυτα εναρμονισμένος με τα ήθη και τα έθιμα της Σαουδικής Αραβίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συμπληρώνει σε λίγους μήνες έναν χρόνο παρουσίας στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Μια μεταγραφή που ουσιαστικά ήταν η αρχή για να βάλει για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη τη χώρα από τη Μέση Ανατολή. Ο 38χρονος επιθετικός απολαμβάνει την παρουσία του στο Ριάντ. Είναι απόλυτα εξοικειωμένος με τον τρόπο που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας κάνοντας θραύση σε κάθε του εμφάνιση με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Και εκτός γηπέδων όμως δείχνει να απολαμβάνει τον νέο τρόπο ζωής. Η Σαουδική Αραβία έχει… αγκαλιάσει τον Κριστιάνο και αυτός σεβόμενος απόλυτα τις θέσεις της χώρας συμβιώνει αρμονικά στο Ριάντ με την οικογένειά του. Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Κριστιάνο ως πρώτο βιολί της Αλ Νασρ και στη συνέχεια τα υπόλοιπα αστέρια πρωταγωνιστούν στο βίντεο της Αλ Νασρ για την 93η επέτειο της ενοποίησης του σαουδαράβικου βασιλείου.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Ταλίσκα, Μανέ και τα υπόλοιπα αστέρια της Αλ Νασρ φόρεσαν τις παραδοσιακές φορεσιές της Σαουδικής Αραβίας και έδωσαν το σύνθημα για την Εθνική Ημέρα της χώρας!

«Όλοι μαζί. Για μια σημαία. Ονειρευόμαστε και πετυχαίνουμε».

sportsking.gr

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση