ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για Αρντά Τουράν

Η απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να σημαίνει ότι η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του 32χρονου άσου στην Τουρκία τίθεται σε κίνδυνο

Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης στον Αρντά Τουράν, για παράνομη οπλοκατοχή και εκφοβισμό.

Το επίδικο περιστατικό είχε συμβεί τον Οκτώβρη του 2018 ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον Τούρκο τραγουδιστή της ποπ Μπερκάι Σαχίν.

Ο Τουράν είχε σπάσει τη μύτη του τραγουδιστή σε καυγά έξω από κλαμπ, ο οποίος ξεκίνησε, σύμφωνα με τον Σαχίν, επειδή ο ποδοσφαιριστής είχε παρενοχλήσει τη γυναίκα του.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν ο νυν παίκτης της Μπασακσεχίρ, επισκέφθηκε τον τραγουδιστή στο νοσοκομείο κρατώντας ένα όπλο στα χέρια, για να του ζητήσει να τον συγχωρήσει.

Ο Τουράν βρέθηκε αντιμέτωπος με ποινή έως και 12,5 χρόνια φυλάκισης για παράνομη οπλοκατοχή με εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση. Για την τελευταία κατηγορία απαλλάχθηκε, ωστόσο για την πρώτη κατηγορία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με αναστολή.

Η απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να σημαίνει ότι η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του 32χρονου άσου στην Τουρκία τίθεται σε κίνδυνο, δεδομένου ότι το άρθρο 62 του πειθαρχικού κώδικα της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προβλέπει τον οριστικό αποκλεισμό των παικτών που καταδικάζονται σε φυλάκιση για δύο ή περισσότερα χρόνια.

Ο Τούρκος είναι γνωστό ότι δεν είναι από τα «καλύτερα» παιδιά και θα πρέπει να προσέξει στο εξής να απέχει από αξιόποινες πράξεις, προκειμένου να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τη φυλάκιση.

Πηγή: sport-fm.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X