ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέταξαν τον υπεύθυνο του γηπέδου σε κάδο σκουπιδιών! (vid)

Απίθανο περιστατικό βίας στην Ουκρανία από τους οπαδούς της Ντέσνα

Την κόντρα της διοίκησης της Ντέσνα με τον Ολεκσάντρ Οβτσαρένκο πλήρωσε ο τελευταίος. Ο νέος διευθυντής του γηπέδου όπου και αγωνίζεται η Ουκρανική ομάδα, επέστρεψε στο πόστο του ύστερα από επτά χρόνια (ήταν διευθυντής από το 2008 μέχρι και το 2013). Μια εβδομάδα μόλις από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, οπαδοί της Ντέσνα εισέβαλαν στο γραφείο του, τον πήραν στα χέρια, τον έβαλαν μέσα στον κάδο σκουπιδιών και τον έκαναν βόλτα, χτυπώντας τον με το καπάκι του κάδου, προσπαθώντας να τον κλείσουν μέσα!

Ο νέος υπεύθυνος του γηπέδου «Gagarin Stadium», φημολογήθηκε ότι ήθελε να διώξει από εκεί την Ντέσνα, με αποτέλεσμα αυτό να εξοργίσει τους οπαδούς του συλλόγου που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ο Οβτσαρένκο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δήλωσε πως ήταν οπαδοί της Ντέσνα, με τη διοίκηση της Ουκρανικής ομάδας να υποστηρίζει πως δεν είναι δικοί της οπαδοί!

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως η Ουκρανική ομάδα βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση του γηπέδου, που αξιώνει ένα ποσό, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας για να συνεχίζει να αγωνίζεται εκεί η Ντέσνα.

«Έμαθα για αυτήν τη δράση από κοινωνικά δίκτυα. Δεν είναι φυσιολογικό. Φυσικά, οι οπαδοί είχαν λόγους να έχουν δυσάρεστες σχέσεις με τον Οβτσαρένκο. Αν θυμάμαι καλά, έχουν ιστορικά κακή σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα» ανέφερε άνθρωπος της ομάδας της Ντέσνα για το σκηνικό βίας!

Να συμπληρώσουμε πως πριν από λίγες μέρες και αφού προηγήθηκε ραντεβού της διοίκησης με τον Οβτσαρένκο, μέλος της διοίκησης είχε δηλώσει πως υπάρχει κίνδυνος έξωσης της ομάδας από το γήπεδο.

fosonline.gr

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Τέλος... στην αρχή της ιστορίας

Τέλος... στην αρχή της ιστορίας

Το φετινό ταξίδι του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε στο Φιλιπς Σταντιον...Και όλοι αισιοδοξούν ότι είναι απλά η αφετηρία και άλλων ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΥΡΩΠΗ