ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Τζίτζι Μπεκάλι φοβόταν την Αναμαρία Προντάν»

Υπόσχεται εκδίκηση η όμορφη Ρουμάνα μάνατζερ...

Εδώ και λίγες μέρες, ο Ντένις Μαν αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή παίκτη του ρουμανικού πρωταθλήματος, καθώς η Πάρμα έδωσε 13 εκατομμύρια ευρώ στην Στεάουα Βουκουρεστίου για να τον αποκτήσει. Το εν λόγω deal πάντως έχει προκαλέσει σάλο στη βαλκανική χώρα, καθώς η εκπρόσωπος του παίκτη -και πρώην Playmate- Αναμαρία Προντάν, κατηγορεί τον ισχυρό άντρα της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ότι πήγε να της... κλέψει τη μεταγραφή!

Ο Μπεκάλι, που αποτελεί γνωστή αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, έχει δύο ξαδέρφια μάνατζερ, οι οποίοι, σύμφωνα με την Προντάν, προσπάθησαν να εμπλακούν στη μεταγραφή. «Δεν ήθελε να δει μια γυναίκα να κάνει μία τόσο μεγάλη μεταγραφή, έχει πρόβλημα. Είναι ένας μικρός άνθρωπος δίχως τίποτα ιερό», είπε η 48χρονη Ρουμάνα η οποία απέδειξε ολόκληρη τη μεταγραφή με έγγραφα. Με μηνύματα από τον παίκτη που τρομοκρατήθηκε από τον Μπεκάλι.

Μετά από αυτό, η αντιπαράθεση μεταξύ της και του ιδιοκτήτη της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι έφτασε στο… ζενίθ της. Η Προντάν όπως αναφέρει ή ίδια, ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που ανέλαβε την Στεάουα ενόσω ο Μπεκάλι είχε προβλήματα με την δικαιοσύνη και ήταν στη φυλακή (σ.σ. κατηγορήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος). Ο άντρας της τότε μάλιστα, ήταν προπονητής της ομάδας. Οι δυο τους δούλεψαν σκληρά και είχαν καταφέρει να φέρουν στον Μπεκάλι κέρδος 10.000.000 ευρών. Η Προντάν έφερνε ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τους πουλούσε για δεκάδες εκατομμύρια.

Όταν μετά από δύο χρόνια ο Μπεκάλι έμεινε ελεύθερος, η Στεάουα είχε τεράστιο κέρδος και αγωνιστικά γνώρισε μεγάλες επιτυχίες. Εκείνη τη στιγμή και επειδή ο Μπεκάλι ο οποίος χαρακτηρίζεται «μισογύνης» άρχισε να κάνει τη ζωή της Αναμαρία όσο πιο δύσκολη μπορούσε. Απειλούσε τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούσε η ίδια με διακοπή συμβολαίων. Αιτία ήταν το γεγονός ο Μπεκάλι είχε μείνει ελεύθερος απ’ την φυλακή και ήθελε να δουλέψουν μαζί, παρά το γεγονός πως είχε τιμωρηθεί δια βίου απ’ τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τότε ο Μπεκάλι «χρησιμοποιούσε» την Αναμαρία Προντάν για πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Επί χρόνια η συνεργασία των δυο ήταν τόσο καλή λες και ήταν αντρόγυνο. Επί χρόνια ο κόσμος ψιθύριζε πως ο Μπεκάλι ήταν ερωτευμένος με την ομορφιά και την εξυπνάδα της Αναμαρία Προντάν, όμως η ίδια έδινε σημασία στην επαγγελματική και μόνο σχέση τους.

Ο Μπεκάλι πήρε την εκδίκηση του δια μέσω του Ντένις Μαν μαζί με τα ξαδέλφια του (ατζέντηδες). Ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στην Πάρμα δια μέσου της Αναμαρία Προντάν. Ο Τζίτζι έδωσε την εντολή στον ανιψιό του να πάει στην Πάρμα και να κλείσει τη μεταγραφή με τα ποσά που συμφώνησε η Αναμαρία χωρίς να το γνωρίζει η ίδια. Και από αυτό το σημείο η κατάσταση πήρε φωτιά και η όμορφη ατζέντης υποσχέθηκε εκδίκηση. Είναι γνωστή ως η καλύτερη στο να υπερασπίζεται τους παίκτες της, αλλά η πιο επικίνδυνη όταν πρόκειται για προδοσία!

Η Αναμαρία είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας πάλης σε κλουβιά στο Λας Βέγκας με τον κουνιάδο της Άντονι Σαβέλιο, πρώην πρωταθλητή στο muay thai, από τον οποίο προπονείται καθημερινά στο γυμναστήριο με τον γαμπρό της.

Λέγεται στην πόλη ο Μπεκάλι ότι ήθελε μια «στενή» σχέση με την όμορφη μάνατζερ, αλλά τον είχε απορρίψει και τον καταριέται, ενώ αυτή τη στιγμή όλη η Ρουμανία συνειδητοποίησε ότι η Αναμαρία Προντάν έκανε τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση