ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ντου» των Αρχών σε Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Ζόρζε Μέντες για ξέπλυμα

Άλλες ομάδες που ελέγχονται είναι οι Γκιμαράες, Μαρίτιμο, Εστορίλ, Πορτιμονένσε

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πορτογαλία, καθώς από το πρωί πραγματοποιούνται έφοδοι στα γραφεία ομάδων της πρώτης κατηγορίας μεταξύ των οποίων σε Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Μπράγκα ώστε να διαπιστωθούν παραβάσεις σε περιπτώσεις μεταγραφών, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε κατάσχεση συμβολαίων ποδοσφαιριστών ως στοιχεία για την έρευνα, ενώ πάνω από 200 επιθεωρητές έχουν επιφορτιστεί για τη γρήγορη εξέλιξη των πραγμάτων.

Άλλες ομάδες που ελέγχονται είναι οι Γκιμαράες, Μαρίτιμο, Εστορίλ, Πορτιμονένσε, δείγμα ότι στην πραγματικότητα στο επίκεντρο είναι όλη η πρώτη κατηγορία.

Εκτός των ομάδων, στο στόχαστρο των Αρχών είναι και ο μεγαλύτερος ατζέντης του κόσμου, Ζόρζε Μέντες που έχει στο πελατολόγιό του, τους Ζοσέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, έχει γίνει ήδη έφοδος στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων.

Παράλληλα, οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε έρευνα στα σπίτια των προέδρων Πίντο ντα Κόστα (Πόρτο), Λουίς Φελίπε Βιέιρα (Μπενφίκα), Φρεντερίκο Βαράντας (Σπόρτινγκ), Αντόνιο Σαλβαδόρ (Μπράγκα).

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X