ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nαϊνγκολάν: «Στην Αντβέρπ με αντιμετώπιζαν ως παράσιτο»

Πυρά από τον Βέλγο προς την πρώην του ομάδα

Βγήκε στην αντεπίθεση ο Ράτζα Ναϊνγκολάν! Ο Βέλγος αμυντικός μέσος που τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της ΣΠΑΛ, αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνιζόταν στην Αντβέρπ λέγοντας ότι όλοι στην ομάδα τον αντιμετώπιζαν ως «παράσιτο».

Επίσης, σχολίασε και την απόφαση της διοίκησης να τον βάλει στον «πάγο» για την υπόθεση του τσιγάρου με το οποίο «συνελήφθη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Antwerp Gazette»

«Στην Αντβέρπ με αντιμετώπισαν σαν παράσιτο, σαν να ήμουν ένας ξένος… Πήραν τον Όφερμαρς για αθλητικό διευθυντή για να προσπαθήσουν να με επαναφέρουν στην κύρια ομάδα, αλλά κανείς δεν είχε το θάρρος να πάει κόντρα στον πρόεδρο. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα στη δεύτερη ομάδα, υποστήριξα τους νεότερους... Έχω πάει σε πολλούς συλλόγους και ποτέ δεν μου φέρθηκαν έτσι, δεν μπορούσα να μπω ούτε από την κεντρική πόρτα στο προπονητικό κέντρο.

Οι κόρες μου ήταν ο κύριος λόγος που επέστρεψα στο Βέλγιο. Διαφορετικά, θα μπορούσα να είμαι μαζί τους μόνο στις διακοπές και ήθελα να μείνω στην Αντβέρπ. Ακόμη και να έχανα πολλά χρήματα, όπως συνέβαινε, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Αλλά ο πρόεδρος με ανάγκασε ακόμη και να φύγω από τη χώρα και δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ αυτό. Στη ΣΠΑΛ παίζω με πολύ λιγότερα χρήματα αλλά με ευχαρίστηση και απόλαυση»'

Θυμίζουμε ότι ο Ναϊνγκολάν αγωνίστηκε στην Αντβέρπ από το καλοκαίρι του 2021, καταγράφοντας συνολικά 55 συμμετοχές στις οποίες βρήκε δίχτυα έξι φορές.

Πηγή: sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση