ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με τον Κριστιάνο τρώγαμε τα αποφάγια από τα McDonald's»

Πρώην συμπαίκτης του μιλησε για τις δύσκολες εποχές που βίωσε ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον πάμπλουτος και ζει μέσα στη χλιδή όμως η ζωή του δεν ήταν πάντα έτσι.

Ο πρώην συμπαίκτης του Φάμπιο Πάιμ μίλησε στην εφημερίδα SUN και αναφέρθηκε στις δύσκολες εποχής που έζησε με τον Κριστιάνο.

«Όταν παίζαμε για τη Σπόρτινγκ και ζούσαμε στην ακαδημία, ζούσαμε στο γήπεδο. Το βράδυ πηγαίναμε στα McDonald's για να πάρουμε τα χάμπουργκερ που κανείς δεν ήθελε πια και που δεν ήταν καλά για να πουληθούν. Ήμασταν εκεί κάθε βράδυ για να πάρουμε τα χάμπουργκερ, τρώγαμε τα αποφάγια που επρόκειτο να πεταχτούν. Η Σπόρτινγκ το ήξερε. Δεν είναι όπως σήμερα. Μας επέτρεπαν να βγούμε έξω.

Ήμασταν φίλοι. Δεν μπορώ να πω ότι καλύτεροι φίλοι, αλλά ήμασταν φίλοι. Πέρασα διακοπές μαζί του. Το ένα ήταν στη Βραζιλία, ήταν η πρώτη μου φορά στη Βραζιλία, πριν από το Euro του 2004. Ήταν το πρώτο Euro του Κριστιάνο με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και πριν από αυτό πήγαμε διακοπές» τόνισε ο Πάιμ.

Στάθηκε επισης στην εμμονή του Κριστιάνο με τη σκληρή δουλειά: «Την πρώτη φορά που συνάντησα τον Κριστιάνο ήμουν οκτώ χρονών, ήμουν νέος στη Σπόρτινγκ και πήγαμε σε ένα τουρνουά στη Μαδέρα. Περάσαμε καλές στιγμές μαζί, πολύ καλές στιγμές. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο σοβαρό για εμάς εκείνη την εποχή. Θα μπορούσαμε να χαρούμε να είμαστε παιδιά. Θυμάμαι πάντα τον Ρονάλντο ως έναν σπουδαίο εργάτη, πραγματικά αφοσιωμένο και κάποιον που ήθελε να είναι ο καλύτερος. Ήταν πάντα έτσι, θυμωμένος όταν έχανε. Αυτή η προσπάθεια τον οδήγησε εκεί που είναι τώρα», τόνισε.

aek365.org

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση