ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ολλανδία: Κατέρρευσε η οροφή του «AFAS Stadion»

Το χτίσιμο του γηπέδου ολοκληρώθηκε μόλις πριν 13 χρόνια

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ένα παράξενο γεγονός, το οποίο θα μπορούσε (αλλά ευτυχώς δεν συνέβη) να οδηγήσει σε τραγωδία έρχεται από την Ολλανδία και την Αλκμάαρ.

Στο μόλις 13 ετών (άνοιξε τις πύλες του τον Αύγουστο του 2006) γήπεδο της Άλκμααρ, «AFAS Stadion», έπεσε στέγαστρο σε κεντρικό σημείο του γηπέδου, δίχως, ευτυχώς να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Τη στιγμή που συνέβη το δυσάρεστο περιστατικό ήταν άδειο από κόσμο το γήπεδο, καθώς δεν φιλοξενούσε κάποιο ματς και το επόμενο παιχνίδι που επρόκειτο να διεξαχθεί στο «AFAS Stadion» είναι προγραμματισμένο για τις 15 Αυγούστου κόντρα στη Μάριουπολ για τα προκριματικά του Europa League.

Επίσημη τοποθέτηση για το δυσάρεστο γεγονός πήρε η Άλκμααρ δια στόματος του Διευθύνοντα Συμβούλου της, Ρόμπερτ Έενχοορν.

«Πρόκειται για κάτι που μας εξέπληξε όλους. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι, αλλά και ιδιαιτέρως ευτυχείς επειδή δεν υπήρξε ανθρώπινος πόνος. Τις προσεχείς ημέρες θα κάνουμε μια μελέτη για το γήπεδο με τη βοήθεια ειδικών. Μόνο όταν γίνει η έρευνα θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το θέμα. Προς το παρόν είναι νωρίς… Δεν μπορεί να διεξαχθεί αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο, εφόσον δεν επικρατούν ασφαλείς συνθήκες. Το συντομότερο δυνατόν, όταν θα υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο σχετικά με τις επόμενες υποχρεώσεις μας, θα αναφερθούμε στο θέμα», τόνισε ο κ. Έενχοορν. 

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο δυνατός αέρας που πνέει στη βόρεια Ολλανδία αυτές τις ημέρες. 

?? UPDATE:

Geen gewonden bij instorten dak AFAS Stadion.

?? Meer info volgt.#AZ pic.twitter.com/mVqBtHMu5h

— AZ (@AZAlkmaar) August 10, 2019

Πηγή: Sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X