ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Καλύτερο το σαουδαραβικό πρωτάθλημα»: Αντιδράσεις για την... προσβολή Ρονάλντο!

Η σύγκριση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας με εκείνο της Πορτογαλίας έφερε αντιδράσεις

Η έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία πέρυσι άνοιξε τον δρόμο για σωρεία ποδοσφαιριστών, που ακολούθησαν τον Πορτογάλο στη Saudi League.

Νεϊμάρ, Μπενζεμά, Καντέ και Φιρμίνο είναι μονάχα μερικοί από εκείνους που άφησαν την Ευρώπη για τα... πετροδόλαρα, προσδίδοντας μεγάλη λάμψη στο πρωτάθλημα της αραβικής χώρας.

Κάτι που οδήγησε τον Ρονάλντο στη σύγκριση με την πορτογαλική λίγκα, την οποία χαρακτήρισε κατώτερη!

Όπως είπε ο σταρ της Αλ Νασρ, «είναι φυσιολογικό να κριτικάρεις. Όλοι έλεγαν πως είμαι τρελός, τώρα είναι ήδη φυσιολογικό να παίζεις στη Σαουδική Αραβία. Είναι προνόμιο να αλλάζεις μια κουλτούρα. Πάνω απ’ όλα θέλω να εξελίσσομαι.

Νομίζω πως το πρωτάθλημα εδώ είναι καλύτερο από το πορτογαλικό. Δεν είναι μονάχα οι αμφιλεγόμενες υποθέσεις και η λιγότερη... φασαρία, είναι καλύτερη και η ποιότητα.

Εύχομαι να βελτιωθεί η Primeira Liga αλλά είναι δύσκολο, ίσως ακατόρθωτο. Όσα έγιναν τελευταία θύμισαν πραγματικό τσίρκο».

Όπως ήταν λογικό, τα παραπάνω λόγια δεν άρεσαν στους Πορτογάλους, με δημοσιογράφο να αναφέρει πως «υπάρχουν λιγότερες αμφιλεγόμενες υποθέσεις στη Σαουδική Αραβία επειδή λιγότεροι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους».

Πηγή: sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση