ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η PSV αγοράζει «Αντι-covid λάμπες»

Ακολουθεί τα βήματα της Λειψίας η αντίπαλος της Ομόνοιας

Τα κρούσματα κορωνοϊού ταλαιπώρησαν πολύ την PSV το τελευταίο διάστημα, με τη διοίκηση των Ολλανδών να ψάχνει με κάθε τρόπο λύσεις. Γι’ αυτό ακριβώς σύμφωνα με την «Sun» θα εγκαταστήσει άμεσα 15 «Αντι-covid λάμπες», ώστε να αποτρέψουν την διασκόρπιση του ιού.

Τι είναι αυτές οι λάμπες; Πρόκειται για λάμπες που βοηθούν στον καθαρισμό του αέρα και στη μη διασπορά του κορωνοϊού. Βέβαια η αποτελεσματικότητα δεν είναι στο 100% γιατί αλλιώς δεν θα είχαμε πρόβλημα, όμως τα αποτελέσματα σύμφωνα με επιστήμονες είναι ικανοποιητικά

Το πλάνο της PSV είναι να μπουν 3 τέτοιες λάμπες στα αποδυτήρια της ομάδας αλλά και των φιλοξενούμενων, 4 στα ιατρικά δωμάτια και τα υπόλοιπα σκορπισμένα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Συνολικά η ομάδα βρήκε 23 κρούσματα (11 πρώτης ομάδας και 12 των μικρών), ενώ μέλη του τεχνικού επιτελείου και η γυναικεία ομάδα μπήκαν σε καραντίνα.

Να σημειώσουμε πως η τακτική με τις «Αντι-covid λάμπες» δεν θα εφαρμοστεί μόνο απ’ την PSV. Αντίθετα και η Λειψία δοκιμάζει ήδη αυτή τη μέθοδο στα αποδυτήρια του γηπέδου της.

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Τέλος... στην αρχή της ιστορίας

Τέλος... στην αρχή της ιστορίας

Το φετινό ταξίδι του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε στο Φιλιπς Σταντιον...Και όλοι αισιοδοξούν ότι είναι απλά η αφετηρία και άλλων ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΥΡΩΠΗ