ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνική Ρωσίας: Πρώτα φιλικά μετά την εισβολή

Η εθνική Ρωσίας ανακοίνωσε πως θα δώσει φιλικές αναμετρήσεις με το Κιργιστάν και το Ιράν το φθινόπωρο

Η εθνική ομάδα της Ρωσίας αλλά και οι σύλλογοι της χώρας δεν έχουν συμμετοχή σε κάποια εκ των διοργανώσεων των FIFA και UEFA, λόγω της στρατιωτική εισβολής στην Ουκρανία.

Παρόλα αυτά η ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως θα δώσει φιλικό κόντρα στο Κιργιστάν στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει έρθει σε συμφωνία για φιλική αναμέτρηση εναντίον του Ιράν, μέσα στον Νοέμβριο.

Μάλιστα, τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα προγραμματιστεί κι άλλο φιλικό μέσα στον Νοέμβριο, με επικρατέστερο αντίπαλο το Ουζμπεκιστάν. Αυτές θα είναι οι πρώτες αναμετρήσεις για τη χώρα μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ru" dir="ltr">Сборная России возвращается!<br><br>В сентябре сыграем с Киргизией, а в ноябре – с Ираном.<br><br> <a href="https://t.co/vYmxRM9pXm">https://t.co/vYmxRM9pXm</a> <a href="https://t.co/wZs7ph019X">pic.twitter.com/wZs7ph019X</a></p>&mdash; Сборная России (@TeamRussia) <a href="https://twitter.com/TeamRussia/status/1567416537350373376?ref_src=twsrc%5Etfw">September 7, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση