ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δίνει νέο συμβόλαιο στον Μπουφόν η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβραβεύει τον Μπουφόν και του προσφέρει νέο συμβόλαιο!

Ο Μπουφόν άφησε την Γιουβέντους για την Παρί Σεν Ζερμέν, το περασμένο καλοκαίρι. Οι Παριζιάνοι του πρόσφεραν ηγετικό ρόλο και όχι θέση κομπάρσου στην ομάδα. Αυτό το έχει εκτιμήσει και ο ίδιος ο τερματοφύλακας, καθώς βλέπει πως στην Παρί υπάρχει υπέρμετρος σεβασμός προς το πρόσωπο του.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπήρχαν σενάρια κατά τα οποία η Παρί δεν υπολόγιζε τον Ιταλό για την νέα σεζόν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως αποκάλυψε και ο πολύπειρος άσος. Συγκεκριμένα τόνισε πως έχει στα χέρια του πρόταση από τους Γάλλους προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους για μια ακόμη σεζόν. Από την άλλη τόνισε πως η ζωή στο Παρίσι είναι εκπληκτική, κάτι που δίνει παραπάνω πιθανότητες παραμονής του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας!

«Η Παρί Σεν Ζερμέν μου έχει προσφέρει ήδη νέο συμβόλαιο. Θα συναντηθούμε και θα αποφασίσουμε αν θεωρούμε σωστό να συνεχίσουμε μαζί. Είναι πολύ ευχάριστο που η ομάδα αναγνωρίζει την προσπάθειά μου. Προσωπικά είμαι χαρούμενος στο Παρίσι, ζω κάτι που θα ήθελα να απολαύσω στα 40 μου. Στην Ιταλία έχουμε λανθασμένη εντύπωση για κάποια άλλα πρωταθλήματα, αλλά δεν πρέπει να τα υποτιμάμε, τώρα το καταλαβαίνω και εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

X