ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βασανιστήρια» Σταντάρ σε Σα!

Δύσκολες στιγμές για τον άλλοτε αστέρα της ΑΕΛ

Είναι ένας παίκτης την πορεία του οποίου παρακολουθούμε στενά στην Κύπρο ο Ορλάντο Σα, καθώς η παρουσία του στην ΑΕΛ και τα σενάρια για να έρθει σε άλλες ομάδες, κυρίως ΑΠΟΕΛ, έκαναν το όνομά του να ενδιαφέρει.

Αυτή την περίοδο, μετά από πέρασμα στην Κίνα, βρίσκεται στην Σταντάρ Λιέγης και πάλι όμως δεν διάγει και τις καλύτερες του μέρες. Δεν έχει αγωνιστεί λεπτό και το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Όπως αναφέρει η «La Dernière Heure», έχει αποφασιστεί όπως μαζί με τον Λουίς Πέδρο Καβάντα προπονούνται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα με έναν προπονητή φυσικής κατάστασης και δεν τρώνε μαζί με τους άλλους. Στο πρόγευμα π.χ. πάνε νωρίτερα από το Λαΐφη και τους συμπαίκτες του.

Ασφαλώς πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η επιθυμία της ομάδας να αποδεσμεύσει τους παίκτες και το ήθελε από το Καλοκαίρι αλλά δε βρέθηκε κανείς αγοραστής. Ευελπιστούν πως θα πάει το μήνυμα και το Γενάρη θα βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Τέλος... στην αρχή της ιστορίας

Τέλος... στην αρχή της ιστορίας

Το φετινό ταξίδι του τριφυλλιού ολοκληρώθηκε στο Φιλιπς Σταντιον...Και όλοι αισιοδοξούν ότι είναι απλά η αφετηρία και άλλων ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΕΥΡΩΠΗ