ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Απειλείται με τριετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Σπόρτινγκ

Συνεχίζονται οι μεγάλοι μπελάδες με το Financial Fair Play

Συνεχίζονται οι μεγάλοι μπελάδες με το Financial Fair Play για την Σπόρτινγκ, αφού όπως ανακοίνωσε η UEFA, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις επόμενες τρεις σεζόν σε περίπτωση που δεν εξοφλήσουν τα χρέη τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Η UEFA έχει επιβάλλει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο την συγκεκριμένη τιμωρία, με την Σπόρτινγκ να καταθέτει έφεση, η οποία όμως τελικά απορρίφθηκε. Έτσι, οι Πορτογάλοι καλούνται να πληρώσουν άμεσα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, θα τιμωρηθούν με τριετή αποκλεισμό από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επιπλέον, καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 250.000 Ευρώ, ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και η ισπανική Μπέτις, με την δικιά της έφεση ωστόσο να γίνεται εν μέρη αποδεκτή. Παρ' όλα αυτά και οι Ανδαλουσιανοί καλούνται να ξεπληρώσουν τα χρέη τους άμεσα, αλλιώς θα τιμωρηθούν και εκείνοι για την επόμενη σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι η Σπόρτινγκ έχει περάσει στη «φάση των 16» του φετινού Champions League, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση