ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρυσώνει τον Μόντριτς η Αλ Νασρ!

Του προσφέρει συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων ευρώ για 2,5 χρόνια!

Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης θέλει να αποκτήσει η Αλ Νασρ! Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της και τον Λούκα Μόντριτς.

Συγκεκριμένα, το «Okaz Sports» αναφέρει πως η Αλ Νασρ θέλει να κλείσει άμεσα τον αρχηγό της εθνικής Κροατίας και του προσφέρει...ηγεμονικό συμβόλαιο. Η πρόταση είναι για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με απολαβές της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, με άλλα λόγια συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι... διαλλακτική, καθώς θα σεβαστεί αν ο Κροατής μέσος θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η πρόταση θα παραμένει στο τραπέζι για το καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος από τη Βασίλισσα.

Σε περίπτωση που ο Μόντριτς υπογράψει στο κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας θα γίνει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κιλιάν Εμπαπέ.

aek.org

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Ένα γήπεδο… ένα πρωτάθλημα!

Ένα γήπεδο… ένα πρωτάθλημα!

Διαβάστε για τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος στο Γιβραλτάρ… μια λίγκα που υπάγεται στην UEFA και αν μη τι άλλο είναι ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΛΛΕΣ