ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνελήφθη ο άνδρας που απείλησε τον Ντι Μαρία και την οικογένειά του

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Σάντα Φε

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αργεντινής συνέλαβε τον Πάμπλο Εζεκιέλ Ακότο το πρωί της Τετάρτης, ως τον κύριο ύποπτο για τις απειλές κατά του Άνχελ Ντι Μαρία και της οικογένειάς του στο Ροζάριο.

Ο Ακότο συνελήφθη καθώς έφευγε από το σπίτι του, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διεξήγαγε η Επιχειρησιακή Μονάδα του Ροζάριο μαζί με την αστυνομία της Σάντα Φε. Ο Ακότο ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω συνομιλίας που είχε με μια γυναίκα που ονομαζόταν «Ταμάρα», όπου ομολόγησε ότι ήταν υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στον Αργεντίνο σταρ.

Κατά τη σύλληψη του ο Ακότο μετέφερε μια τσάντα στην οποία βρέθηκαν αργότερα 135 γραμμάρια κοκαΐνης που κατασχέθηκαν. Επομένως, εκτός από την έρευνα για απειλές και πυροβολισμούς μπροστά στο Country Funes Hills Miraflores, όπου ζει η οικογένεια του Ντι Μαρία, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει και άλλες κατηγορίες για πώληση ναρκωτικών. Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Αρτσούμπι Κάλβο θα είναι υπεύθυνος για τη διερεύνηση του τι συνέβη.

Στο σπίτι του υπόπτου βρέθηκαν επίσης ένα πιστόλι Bersa διαμετρήματος 22 χιλ. με τρία πυρομαχικά του ίδιου διαμετρήματος, ένα στικάκι, δύο κινητά τηλέφωνα, 13,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα ρολόι και ένα κλειδί αυτοκινήτου. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα φορτηγό Duster ενώ συνελήφθη και το ζευγάρι που ταυτοποιήθηκε ως Γκάμπριελ Ίσμαελ Παστόρε (27) και ΣάραΜπελέν Γκουτιέρες (23) που κατοικούσαν και οι δύο στο Ροζάριο.

aek365.org

 

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση