ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συμφωνία για μειώσεις συμβολαίων στο MLS

Τα βρήκαν οι ομάδες με τους παίκτες στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Σε συμφωνία ήρθε η Ένωση Ποδοσφαιριστών του MLS με την λίγκα για τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαιά τους λόγω της πανδημίας.

Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξουν τροποποιήσεις και στη πενταετή συλλογική σύμβαση που συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο, συμπεριλαμβανομένης της παράτασης ενός έτους.

«Το πακέτο έχει υποβληθεί επίσημα στο πρωτάθλημα για απόφαση από τους ιδιοκτήτες. Ήταν μια δύσκολη ψηφοφορία σε απίστευτα δύσκολες στιγμές, έγινε συλλογικά για να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες μπορούν να επιστρέψουν στο πρωτάθλημα μόλις είναι σε θέση να το κάνουν με ασφάλεια», ανέφερε η Ένωση Παικτών.

Η σεζόν MLS έχει διακοπεί από τις 12 Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού, από τον οποίο έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 100.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ορισμένες ομάδες επανέλαβαν ατομικές προπονήσεις παικτών τον περασμένο μήνα και το πρωτάθλημα την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε στους συλλόγους το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους και σε μικρές ομάδες.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Παιχνίδι χωρίς φαβορί!

Παιχνίδι χωρίς φαβορί!

Παιχνίδι που δεν υπάρχει φαβορί με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ ...
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΑΛΛΕΣ
MLS is Back!

MLS is Back!

Μη χάσετε αυτή την εκπληκτική προσφορά της Meridianbet!
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΑΛΛΕΣ
X