ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα βήματα των Λευκορώσων το… Τατζικιστάν

Ξεκινά και επίσημα σήμερα η αγωνιστική περίοδος

Εδώ και λίγο καιρό το μοναδικό πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτό της Λευκορωσίας και όπως έχει γίνει ξεκάθαρο θα συνεχίσει κανονικά ότι και αν συμβεί. Πλέον όμως δεν παίζει μόνο, μιας και οι αρχές στο Τατζικιστάν αποφάσισαν πως θα ξεκινήσει και εκεί η σεζόν όπως ήταν προγραμματισμένη.

Συγκεκριμένα σήμερα θα παιχτεί ο αγώνας για το Super Cup μεταξύ της πρωταθλήτριας Istiklol και της δευτεραθλήτριας Khujand, ενώ αύριο θα έχουμε τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για το πρωτάθλημα.

Η βασική διαφορά του Τατζικιστάν με την Λευκορωσία είναι η απουσία των φιλάθλων, καθώς στην Λευκορωσία πέραν των 3000 παρακολουθούν αγώνες, με ελάχιστους να φοράνε μάσκες.

Πάντως οι Λευκορώσοι επενδύουν αρκετά στο πρωτάθλημα τους τη δεδομένη στιγμή καθώς θεωρούν πως σύντομα θα έρθουν τηλεοπτικές συμφωνίες με άλλες χώρες για να δείχνουν τους αγώνες ζωντανά. Δεν ξέρουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Τατζικιστάν, όμως αν κάποιος δεν αντέχει άλλο και θέλει να δει μπάλα, το Τατζικιστάν είναι μια… κάποια… επιλογή.

 

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X