ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
16° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Παιχνίδι έληξε 7-7 στην Τυνησία! (vid)

Ήδη άρχισε η έρευνα για το τι έγινε

Ένα απίστευτο αποτέλεσμα ήρθε σε παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας στη Τυνησία όπου ήρθε ισόπαλο 7-7 με αποτέλεσμα να διεξάγεται έρευνα για χειραγώγηση!

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συνέβη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Τυνησίας όπου το ματς της Rades με την Mohammedia ήρθε ισόπαλο 7-7 προκειμένου να πέσει η Kasserime και διεξάγεται έρευνα για χειραγώγηση!

Είναι γνωστό ότι η χειραγώγηση παιχνιδιών είναι ένα υπαρκτό ζήτημα, πόσα όμως βλέπουμε και πόσα ακόμα θα δούμε από κάθε γωνιά του πλανήτη σε αυτό το άθλημα…

Στην δεύτερη κατηγορία της Τυνησίας, το ματς της Mohammedia με την Rades το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε με την θεότρελη ισοπαλία που έφτασε σε σκορ το 7-7!

Μάλιστα, για τα … μάτια του κόσμου, η Mohammedia ισοφάρισε με γκολ στο 91′ και στο 93′ έχοντας βρεθεί πίσω με 7-5 στο 89ο λεπτό!

Με τον βαθμό η Rades θα παρέμενε στην κατηγορία και θα έπεφτε η Kasserine στην ισοβαθμία με ίδια διαφορά τερμάτων, αλλά λιγότερα γκολ υπέρ της.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας διεξάγει πλέον έρευνα προτού οριστικοποιήσει την κατάταξη και την παραμονή της Rades…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Σε κακό φεγγάρι η Περθ Γκλόρι όμως αυτό που τη βάζει στο παιχνίδι είναι η συνολική παράδοση που έχει απέναντι στη Μέλμπουρν ...
24sports team
 |  ΑΛΛΕΣ