ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο Τζος Κάβαλο γράφει ιστορία

24sports team

info@24sports.com.cy

Ιστορία έγραψε ο Τζος Κάβαλο. Ο άσος της Adelaide United σε ένα βίντεο που ανέβασε και η ομάδα του στο προφίλ της στο twitter αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, όντας ο πρώτος επαγγελματίας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής επιπέδου, που το κάνει.

Το βίντεο, εκτός από την αποκάλυψη αυτή, αποτελεί και μια κατάθεση ψυχής για τον Κάβαλο ο οποίος παραδέχεται πως πολεμούσε τη σεξουαλικότητά του φοβούμενος τις αντιδράσεις που ενδεχομένως να υπήρχαν, αλλά καταλήγει ότι πλέον είναι πιο χαρούμενος από ποτέ για την απόφασή του αυτή.

«Επιτέλους νιώθω άνετα. Είμαι ποδοσφαιριστής και είμαι γκέι. Μέχρι σήμερα ζούσα μια διπλή ζωή. Έκρυβα αυτό που πραγματικά είμαι. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για να φτάσω σε αυτό το σημείο να μπορώ να το πω, όμως είμαι πιο χαρούμενος από ποτέ με την απόφαση που πήρα, να το δημοσιοποιήσω. Εδώ και έξι χρόνια πολεμούσα τη σεξουαλικότητά μου, όμως πλέον αυτό σταματάει. Μεγαλώνοντας κρυβόμουν και φοβόμουν πως θα ήμουν ντροπιασμένος. Μεγάλωσα και ο δρόμος του ποδοσφαίρου δεν είχε ποτέ επαφή με το μονοπάτι των γκέι...», ανέφερε ο Αυστραλός αριστερός μπακ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση