ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπενζεμά: Θα παίρνει περισσότερα από τον Ρονάλντο!

Το μυθικό συμβόλαιο του Γάλλου με την Αλ Ιτιχάντ

Πως να πεις όχι σε αυτά τα νούμερα; O Καρίμ Μπενζεμά πήρε την απόφαση να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας. Ο Γάλλος βρέθηκε μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Να ακούσει τη καρδιά ή την λογική. Προχώρησε με το δεύτερο. Η επέλαση της Σαουδικής Αραβίας στην Ευρώπη παίρνει σάρκα και οστά. Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ το περασμένο Δεκέμβρη δεν ήταν πυροτέχνημα.

Το γαλλικό AFP αποκαλύπτει λεπτομέρειες της συμφωνίας της Αλ Ιτιχάντ με τον Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τρεις σεζόν και για κάθε μία από αυτές θα εισπράττει 200 εκατομμύρια ευρώ. Στο σύνολο όπως είπαμε, 600 εκατομμύρια ευρώ. Περισσότερα από αυτά που θα καρπωθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τα 2,5 χρόνια στην Αλ Νασρ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκλεισε το deal υπογράφοντας για συνολικά 500 εκατομμύρια ευρώ.

Το μυθικό συμβόλαιο του Μπενζεμά με την Αλ Ιτιχάντ

Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας χρηματοδοτεί τις ομάδες της χώρας με αμύθητα ποσά προκειμένου να αναπτύξουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ισχυρά σύνολα που όλα μαζί θα δημιουργήσουν μια άκρως ελκυστική λίγκα.

Πηγή: sportsking.gr

 

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση