ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεταγραφές μέχρι το Γενάρη!

Το πλάνο της FIFA για τις ειδικές συνθήκες

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Όπως και όλα όσα αφορούν στο ποδόσφαιρο, υπάρχει ένα γενικότερο «πάγωμα» και στο κεφάλαιο των μεταγραφών των ομάδων αφού κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το οικονομικό αύριο για τους συλλόγους.

Οι ομάδες δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία να ξοδέψουν πριν μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και έτσι θα τους δοθεί χρόνος για να μπορέσουν να συνέλθουν.

Σύμφωνα με την «Telegraph» αρκετές ομάδες στους μεγάλους συλλόγους ειδοποίησαν τους ατζέντηδες πως αδυνατούν να κλείσουν συμφωνίες αυτή την εποχή αφού δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Σκηνικό για το οποίο είναι ασφαλώς ενήμερη και η FIFA και σκέφτεται σοβαρά να πάρει σοβαρές αποφάσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι στα σενάρια που εξετάζονται η παράταση της μεταγραφικής περιόδου του Καλοκαιριού μέχρι το Γενάρη, ώστε όταν ξεπεραστεί η κρίση του Κορωνοϊού να μπορέσουν οι ομάδες να ξεκινήσουν να αγοράζουν και να κινηθεί η αγορά. Είναι ξεκάθαρο πως αν προκύψει στάση εμπορίου οι συνέπειες θα είναι αλυσιδωτές για πολλούς συλλόγους και θα είναι ακόμα πιο δυσχερής η θέση της βιομηχανίας του ποδοσφαίρου.

Επίσης αυτή η λύση μοιάζει αναγκαία αν σκεφτεί κανείς τις πιθανότητες να παραταθεί η αγωνιστική περίοδος ακόμα και τον Αύγουστο. Οι ομάδες δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία να ξοδέψουν πριν μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και έτσι θα τους δοθεί χρόνος για να μπορέσουν να συνέλθουν.

Είναι μέσα στα πολλά θέματα που συζητούνται και τίποτα ασφαλώς δεν είναι δεδομένο ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X