ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέσι: «Η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου»

Συνέντευξη στο ESPN παραχώρησε λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Copa America ο Λιονέλ Μέσι

Συνέντευξη λίγο πριν τη συμμετοχή του στο Copa America (21 Ιουνίου - 15 Ιουλίου) με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι!

Στα 36 του και έχοντας μετακομίσει στις ΗΠΑ, ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και συνεχίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά του, εκφράζοντας όμως την πεποίθηση ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα αποτελέσει την τελευταία ομάδα της καριέρας του.

«Δεν είμαι έτοιμος ακόμα να φύγω από το ποδόσφαιρο. Πέτυχα τα πάντα και λατρεύω το ποδόσφαιρο, απολαμβάνω την καθημερινή προπόνηση, τα παιχνίδια... Και ναι, πάντα υπάρχει ένας φόβος ότι κάποτε όλα αυτά θα τελειώσουν», δήλωσε αρχικά, και συνέχισε:

«Ήταν δύσκολο για εμένα το να φύγω από την Ευρώπη. Το ότι κατέκτησα το Παγκόσμιο Κύπελλο με βοήθησε να δω τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ να απολαύσω τα πάντα όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί γνωρίζω ότι μένουν ολοένα και λιγότερα που έχω να ζήσω. Θέλω να έχω επιτυχίες με την ομάδα μου και την εθνική, όπου έχουν σπουδαίους συμπαίκτες και φίλους. Νομίζω ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου».

Πηγή: sport-fm.gr

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση