ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λευκός εθνικιστής ο Τραμπ»!

Νέα επίθεση προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ από την Μέγκαν Ράπινο

Νέα επίθεση προς τον Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε η αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, Μέγκαν Ραπίνο, πριν εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε να γίνει η επόμενη πρόεδρος της χώρας.

ην αντίθεσή της με την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε η Μέγκαν Ραπίνο. Η αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ δεν σταματά να κριτικάρει τον πρόεδρο της χώρας, τον οποίο χαρακτήρισε λευκό εθνικιστή δίχως να απορρίπτει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να διεκδικήσει η ίδια αυτή τη θέση. Υπό προϋποθέσεις, βέβαια, τις οποίες ανέλυσε με χαρακτηριστικό τρόπο.

"Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε ότι η μετανάστευση δεν προκαλεί απώλεια θέσεων εργασίας. Η μετανάστευση κάνει καλό στην οικονομία, το ξέρουμε αυτό. Η ισότητα κάνει καλό στην οικονομία. Η μαζική φυλάκιση όμως είναι κακή για την κοινωνία και κοστίζει περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα. Νομίζω πως έχει αποδειχθεί πραγματικά επιζήμια. Έχουμε έναν λευκό εθνικιστή στον Λευκό Οίκο και το μίσος για τους "άλλους" έχει οδηγήσει σε περισσότερες διαμάχες, περισσότερη απόγνωση, περισσότερο άγχος, περισσότερο φόβο ενώ προχωράμε προς το μέλλον. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κάνει κάτι σημαντικό, δεν έχει βελτιώσει τη ζωή του κόσμου. Δεν μας βοηθά να προχωρήσουμε μπροστά" είπε η Ραπίνο σε συνέντευκή της στο Vice.

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ ρωτήθηκε αν θα συμμετάσχει σε μελλοντικές εκλογές και ήταν ξεκάθαρη: "Δεν κλείνω την πόρτα, ακούγεται ακραίο αλλά αν κατέβω κάποια στιγμή σε εκλογές θα το κάνω για την προεδρία. Θέλω τη σημαντικότερη θέση. Θα είμαι η πρόεδρος, αλλά θα επιλέξω τους πιο έξυπνους, τους πιο ταλαντούχους και τους καλύτερους για κάθε ρόλο. Δεν θα λέω ότι "είμαι η πιο έξυπνη απ' όλους". Θα είμαι η λιγότερο ταλαντούχα, όμως θα μπορώ να επιλέξω τους καλύτερους".

Στο παρελθόν η Ραπίνο χαρακτήρισε σεξιστή, μισογύνη, ρατσιστή και κακό άνθρωπο τον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο έχει πλέον ανοιχτή βεντέτα που ουδείς μπορεί να μαντέψει που θα καταλήξει.

Πηγή: sport24.gr

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Παιχνίδι χωρίς φαβορί!

Παιχνίδι χωρίς φαβορί!

Παιχνίδι που δεν υπάρχει φαβορί με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ ...
Προωθητική Ενέργεια
 |  ΑΛΛΕΣ
X