ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κρίσιμη συνέλευση στη Φενέρμπαχτσε

Αποφασίζει για πιθανή αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Κρίσιμη, ενδεχομένως και ιστορική, είναι η σημερινή γενική συνέλευση της Φενέρμπαχτσε, καθώς τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασης στα φοβερά παράπονα που έχει η ομάδα από την ομοσπονδία και τη λίγκα.

Αυτά προέρχονται τόσο από την εισβολή οπαδών στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ και την κλήση σε απολογία παικτών της Φενέρ που όντες σε αυτοάμυνα ανταπέδωσαν τα χτυπήματα που δέχτηκαν, όσο και την άρνηση να αναβληθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ που είναι προγραμματισμένος τέσσερις μέρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Για να έχει ισχύ η γενική συνέλευση, θα πρέπει να ψηφίσουν 16.000 μέλη, ειδάλλως θα γίνει επαναληπτική διαδικασία στις 9 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των τουρκικών ΜΜΕ, το ακραίο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το εγχώριο πρωτάθλημα και να αναζητήσει «στέγη» σε άλλη χώρα, εκτός Τουρκίας, έχει ελάχιστες πιθανότητες. Αντίθετα, αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να μποϊκοτάρει η Φενέρ τον τελικό του Σούπερ Καπ, ως τρόπο αντίδρασης στη μεταχείριση που έχει από τα ποδοσφαιρικά όργανα της χώρας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς, έχει ζητήσει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μελών στη λήψη της απόφασης, προκειμένου να ακουστεί η γνώμη των δεκάδων εκατομμυρίων φίλων της Φενέρ.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση