ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Influencer κατηγορεί τον Ρονάλντο για μια ξέφρενη βραδιά

Μία influencer από τη Βενεζουέλα προκάλεσε την αντίδραση του Πορτογάλου σταρ

Πιπεράτες αποκαλύψεις έκανε μια influencer από τη Βενεζουέλα, η οποία αναφέρει πως τον Μάρτιο του 2022 συνευρέθηκε ερωτικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πορτογαλία.

Η χυμώδης λατίνα, που ακούει στο όνομα Georgilaya στο Instagram, έγραψε στα social media πως είχε συναντήσει στον σταρ της Αλ Νασρ σε ξενοδοχείο στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια, στο βόρεια Πορτογαλία.

Αφού είχε βγάλει φωτογραφίες με αρκετούς παίκτες της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, συμπεριλαμβανομένου του CR7, η Βενεζουελάνα υποστηρίζει ότι ο Ρονάλντο της έστειλε μήνυμα να πάει στο δωμάτιό του.

Όπως λέει, «δεν περίμενα ότι θα κάνουμε σεξ. Εντέλει συνέβη. Υπήρχε η συναίνεση από πλευράς μου, ωστόσο ένιωσα χειραγωγημένη από τη φήμη και τη δύναμή του».

Επέμεινε δε, ότι «δεν με νοιάζουν τα χρήματα ή η φήμη»,με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να αναφέρει ότι ο ίδιος αρνείται τις αποκαλύψεις κάνοντας λόγο για «ψέματα και συκοφαντίες».

Πηγή: sport-fm.gr

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Ένα γήπεδο… ένα πρωτάθλημα!

Ένα γήπεδο… ένα πρωτάθλημα!

Διαβάστε για τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος στο Γιβραλτάρ… μια λίγκα που υπάγεται στην UEFA και αν μη τι άλλο είναι ...
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΛΛΕΣ